Hejdå Storbrittanien, hallå blogg!

Hej och välkommen!

Nu har det gått över tre år sedan Storbrittanien höll val om sitt medlemskap i EU. Ingen kan ha undgått hur valet slutade, och nu börjar det se ut som om utträdet faktiskt händer. Om inte på grund av brittisk enighet, så åtminstone som konsekvens av ständigt närmande deadlines.

Vi i Sealstrap-teamet som jobbar med distribution av lastsäkring- och förseglingsutrustning har diskuterat hur detta påverkar vår bransch. Som det mesta med Brexit-processen har svaren varit otydliga och skiftande. Därför tycker vi det är ett bra tillfälle att starta en blogg för att dela med oss av saker vi kommer över som kan vara intressant för andra i branschen. Vi hoppas även det ger oss möjlighet att få in frågor, tips och funderingar som vi alla kan ta del av när det gäller just framtidens export till Storbrittanien.

Så brexitexportbloggen – då kör vi!

Teddy och Emanuel som kommer skriva inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *